<

Meruňkový olej k hydrataci pokožky

2 hodnocení
 

Z jader získaných z moravských meruňkových pecek.

Dostupnost Skladem
85 Kč
   
Kód produktu 43
Kategorie Kosmetické oleje
 

… O MERUŇKOVÉM OLEJI

 

Výroba

Meruňkový olej je vyroben lisováním meruňkových jader za studena. Neméně důležitou částí výroby je také čištění pecek, sušení, drcení a separace jader od dřevěného obalu.

 

Surovina:

Jádra z pecek odrůd: Prunus Armeniaca

 

Původ:

Jižní Morava (Horňácko, Dolňácko), Slovácko

 

Vlastnosti oleje:

Pro své zvláčňující vlastnosti je olej vhodné používat zejména pro kosmetické aplikace.

Olej pokožkou lehce proniká tím ji zvláčňuje, hydratuje, a podobně jako trnkový olej nezanechává silný mastný efekt. Olej má vysoký obsah kyseliny olejové.

 

Použití:

Ošetření pokožky a nehtů

K ošetření vlasů

Masáže

Nosný olej pro výrobu aromaterapeutických olejů

Výroba kosmetiky

 

Složení oleje je velmi podobné s trnkovým olejem:

Kyselina linoleová cca 20 %

Kyselina olejová cca 70 %

Kyselina stearová cca 4 %

Kyselina palmitová cca 5 %

Ostatní cca 1 %

 

INCI:

Prunus armeniaca seed oil

 

 

O MERUŇKOVÉM OLEJI

Hmotnost 0.05 kg
Objem 50 ml
5,0 2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Meruňkový olej  k hydrataci pokožky Meruňkový olej k hydrataci pokožky
5
M Avatar autora | 27.11.2017
Olejíček používám cca 3 měsíce na všechno. Od obličeje až po suchá chodidla :-) Jsem z něho nadšená. Obličej mám na dotyk hladký a na pohled "klidný" - dřív mi víc vystupovaly červené žilky. A co se týká chodidel, míň se mi trhají ponožky. A k tomu příznivá cena. DOPORUČUJI!
Meruňkový olej  k hydrataci pokožky Meruňkový olej k hydrataci pokožky
5
O Avatar autora | 25.11.2017
Po použití oleje mám pleť krásně vlačnou
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.